Maart 2010

GE Security wordt UTC Fire & Security Nederland !

Beste Klant,

Een nieuw jaar, een nieuw begin, nieuwe kansen en een nieuwe naam! Zoals u ongetwijfeld vernomen heeft, is de overname door United Technologies Corporation per 1 maart definitief geworden. Met versterkte krachten gaan wij onze activiteiten voortzetten en hopen wij samen met u een mooie toekomst tegemoet te gaan! 

De CD-serie inbraakcentrales en bijhorende componenten zullen niet meer leverbaar zijn. Onderstaand een samenvatting van de meest gebruikte componenten (dit overzicht is niet volledig)

Inbraakcentrales: CD-3401, CD-7201, CD-9101, CD-9201, CD-9501 en CD15001

Telefoonkiezers : RD-6201, RD-6201 ISDN

Code bediendelen: CD-3008, CD-3008prox en bijhorende proximity keys.

Door de lancering van nieuwe producten zullen reeds zeer lang bestaande producten uit het pakket verdwijnen. Nu we met de ATS Advanced serie een geweldige opvolger hebben, zal onze zeer welbekende CD-serie ophouden te bestaan.

Zoals vermeld hebben wij met de nieuwe ATS Advanced serie een waardige opvolger gevonden met hetzelfde”CD” programmeergemak maar gebouwd met de nieuwste mogelijkheden van deze tijd! Ter introductie doen wij u samen met de CD-lijn een aanbod om het overstappen te vereenvoudigen.

Tenslotte kunnen wij u nog verklappen dat wij, in navolging van onze Pro Express in Capelle a/d IJssel, dit jaar een NIEUWE Pro Express in Weert zullen openen. Naast meerdere demo ruimtes voor u en uw klant beiden wij u de mogelijkheid om snel even wat producten af te halen, of vroeg in de ochtend op een korte en effectieve wijze een productcursus te volgen. De realisatie hiervan kunt u via onze website volgen!

Met vriendelijke groet,
UTC Fire & Security Nederland
Serge Coppens D’Eeckenbrugge – General Manager