Detec Meldkamer

"Alle contactinformatie op een rijtje"

"Een handig overzicht"

Zij bellen met telefoonnummer: 088-0506699


Detec Meldkamer

De Detec meldkamer is bereikbaar via telefoonnummers:

0900-2233832 / 0900-ACDETEC / 088-0029400 / 020-4499444

De Detec meldkamer maakt gebruik van nummerweergave.

Zij bellen met telefoonnummer: 088-0506699 Programmeer dit telefoonnummer in uw telefoon zodat u weet dat de meldkamer u belt. Terugbellen kan niet via dit nummer, maar enkel via de eerder hierboven genoemde telefoonnummers.

  • Na werktijd/kantooruren kunt u ook via het telefoonnummer van uw Detec-vestiging bellen, u wordt dan automatisch doorgeschakeld naar de meldkamer.


Ook is het mogelijk om zelf in te loggen bij de meldkamer en de status van uw installatie te bekijken. Laat u hierover informeren. Indien u een inlogcode heeft kunt u hier starten: MASWEB-DETEC

Via de Detec meldkamer worden uw alarmmeldingen volgens de gemaakte afspraken afgehandeld. Diverse handige formulieren en vragen/antwoorden over uw meldkameraansluiting zijn hier te vinden.

Aansluitingen via andere meldkamers zijn natuurlijk ook mogelijk.

Om te bepalen wie u als contactpersoon voor uw inbraaksysteem wilt opgeven, wie er een alarmbediencode en sleutel krijgt, kunt u gebruik maken van onderstaand formulier.

Indien gebruik wilt maken van een alarmopvolgdienst, dient u de juiste protocollen af te spreken. U dient er rekening mee te houden dat het oproepen van een alarmopvolgdienst altijd gepaart gaat met een factuur van de opvolgdienst. Enkel aan ondertekende contracten en protocollen kunnen rechten worden ontleent.

Detec van den Dool bemiddeld enkel in deze en zal nooit facturen van opvolgdiensten betalen. Mochten er onjuistheden in het protocol zijn of onduidelijkheden, dan zullen deze steeds met in acht name van een proefperiode worden doorgevoerd. Zie hiervoor ook de:

Wilt u meer informatie?